Strategie en Design + voordelen van freelanceRS

boeken 2 kennis Hofmann

Twee vakidioten tot jouw dienst

Een ervaren strateeg en designer met de voordelen van freelance.
Zie ons als een full service reclamebureau. Alleen dan zonder het bureau. Dan heb je wel alle expertise en ervaring, maar niet de overhead. Klinkt goed, of niet?

Als ervaren designer en marketing-/communicatiestrateeg kun je ons zien als de kern van een bureau. We hebben het netwerk dat ons aanvult, net als een regulier bureau.
Dus of je nu een merkstrategie wilt, een reclamecampagne, een nieuwe huisstijl of nieuwe website, we zijn je met alle liefde van dienst.

Marketing

We willen mensen raken. Daarom zijn we in dit vak gegaan. Want dan kunnen we de meerwaarde van onze klanten voor hun klanten naar boven brengen. Dat doen we door middel van marketingstrategieën, het bouwen van een merk, rebranding, content marketing of digital marketing. 
De kern van marketing is voor ons dat de kracht van een merk de basis is voor een sterke verbinding met de klant. De kunst is dus om de kracht van het merk creatief tot uiting te laten komen.

Design

Een sterk plan vraagt sterke verbeelding. Design en strategie gaan bij ons hand in hand. Ook letterlijk, want zo lopen we ook wel eens over straat. Maar goed, je bent niet hier voor liefdesverhalen.

Voor ons start design direct bij de vraag van de klant. Een merk en een strategie wil je kunnen verbeelden. Is het niet concreet te maken, dan is het concept niet sterk genoeg. Zodra we iets hebben gemaakt waar onze klanten enthousiast van worden, dan vertalen we het in logo’s, beelden, print, website, animaties en/of illustraties. Of met behulp van ons netwerk in bijvoorbeeld video, een evenement of een app.

Campagnes

Heb je een doel voor ogen dat vraagt om een campagne, zoals een hogere naamsbekendheid, of meer conversies of bezoekers op je website? Laat ons je helpen met je campagne. Van concept tot de juiste zoekwoorden en advertenties. Een aantrekkelijke quiz op je social media om meer mensen naar je landing page te krijgen of je nieuwe product bij de juiste mensen onder de aandacht brengen. Voor jouw doelgroepen en doelen bedenken en maken wij de content die harten raakt.

Wat je vraag op het gebied van marketing, communicatie of design ook is, stel hem gerust. En mochten we je niet zelf kunnen helpen, dan kunnen we je misschien wel doorverwijzen naar iemand die beter bij jouw vraag past.

 

Wil jij een gratis Hofmann & Hofmann Brand Scan?

We hebben een kennismakingscadeau. Vertel ons jouw merk en wij geven jou 3 ideeën om jouw merk te versterken. Wil jij zo’n gratis Brand Scan van ons? Vraag ‘m dan hier aan.

services design strategie Hofmann