Greystar positionering

Greystar positionering

De klant als drager van je succes

Positionering in een nieuwe markt

Je betreedt de Nederlandse markt met een voor deze markt onbekende service en zonder enige bekendheid. In de VS, het Verenigd Koninkrijk en Azië heb je succes met een onderscheidende werkwijze op de woningmarkt. Alleen, in Nederland kun je weinig zonder zakelijke partners zoals projectontwikkelaars, bouwbedrijven en gemeenten. Het was dus tijd om Greystar een heldere positionering te geven voor de zakelijke markt.

Laten we beginnen met de stelling dat bij de zakelijke partijen op de Nederlandse woningmarkt vernieuwing vaak niet in de top drie van activiteiten staat. De markt is sterk gereguleerd en de bedrijven hebben een achtergrond waarbij techniek en financiën voorop staan. Dat maakt dat het beheersen van risico’s vaak een belangrijke rol speelt.
Greystar investeert in en beheert woonoplossingen. Niet alleen nemen ze initiatief tot de bouw van huizen, ze houden ze aan in hun portfolio en doen er alles aan om het de bewoner naar de zin te maken. Ze weten dat als die tevreden is, zij een gezond bedrijf kunnen runnen.
In Nederland zijn ze in de markt gestapt met oplossingen voor studenten, young professionals en starters op de woningmarkt. Aan het begin van je wooncarrière kun je bij Greystart terecht in een voor jou gemaakte leefomgeving. Naast appartementen vind je er winkels, studieruimtes, fitnessvoorzieningen en zo verder.

Wij voeren je browser cookies. Dan kunnen wij zien wat het beste werkt en jou de beste ervaring bieden. Akkoord?