PODCAST

Status van het redesign van onze website

We zijn verhalenvertellers. Dan moeten we daar vol voor gaan.

In aflevering 7, ruim een maand geleden, braken we onze eigen site af. In deze aflevering vertellen we waar we staan met het redesign van onze website. Wat hebben we in de tussentijd gedaan en wat heeft ons dat opgeleverd?

We hebben een concept en een verhaallijn bedacht. Zes afleveringen geleden vertelden we dat we dat zouden doen. Nu hebben we een storyline en hebben we een versie van onze nieuwe homepage waar het verhaal tot uiting komt. Wil je de sneak preview zien? Kijk hieronder.

We hebben ons nog meer verdiept in het bouwen.  Daardoor kunnen we nu ontwerpen en ontwikkelen vanuit wat goed is en wat we mooi vinden. Daarna kijken we hoe we dat waar kunnen maken.

De uitwerking hebben we eerst in Photoshop en daarna in Adobe XD gedaan, i.p.v. direct bouwen in Elementor. Dat helpt ons ook om de opbouw logischer en eenvoudiger uit werken.

Natuurlijk is dit traject niet zonder valkuilen. Te perfectionistisch staat standaard in ons woordenboek. Dus daar moeten we voor op blijven passen. En ook dit keer geldt dat als we iets nieuws of anders zien, we dat ook willen meenemen. Daarom is het goed dat we vooraan het traject zijn gestart met het opzetten van een strak concept. Daar kunnen we nu beter aan vasthouden. Zoals ook bij twijfels of we de homepage niet zakelijker zouden moeten maken. Dan kijken we terug naar het concept, en bedenken dat we het vasthouden. Juist omdat we storytelling neer willen zetten als onze kracht.

Wat nog volgt zijn de vervolgpagina’s en de teksten. We gaan niet voor half werk. 😊 Daarover meer in een latere aflevering.

Wij voeren je browser cookies. Dan kunnen wij zien wat het beste werkt en jou de beste ervaring bieden. Akkoord?