PODCAST

Omdat Awwwards ons een ‘Honorable Mention’ gaf

Het beste mocht niet de vijand zijn van het goede.

Ok, nog eentje dan. Dan is ons drieluik over onze nieuwe site (ja, deze) af. We blikken terug op hoe we tot deze site kwamen. Wie willen we ermee bereiken? Wat zijn de keuzes die we hebben gemaakt? En hoe dat allemaal leidde tot een ‘honorable mention’ bij Awwwards. Iets waar we extra trots op zijn, omdat wij met z’n tweeën het ontwerp en de bouw van deze nieuwe website hebben gedaan waar anderen met grote teams en budgetten zo’n waardering op Awwwards bereiken.

Terwijl we je meenemen in onze kronkelige route die tot deze site leidde praten we ook over de staat van het webdesign anno nu. We wilden juist niet iets wat je ook bij anderen ziet. Een trend die wij gelukkig ook bij anderen meer lijken te ontwaren, want meer mensen zijn op zoek naar alternatieven voor de blokkendozen die je veel tegenkomt.

Lesjes geleerd

Zelf onze site bedenken, ontwerpen en ontwikkelen hebben we veel van opgestoken. Iets waar onze klanten weer hun voordeel mee doen. We hebben graag de lesjes geleerd… 🙂

Wij gaan niet meer zo maar updates draaien, dat in elk geval. Bovenal was dit een goede exercitie om sterk vanuit het doel van je site te blijven denken. Want dat doel gedurende het hele traject vast te blijven houden is geen vanzelfsprekendheid. Tussentijds kom je zoveel nieuwe ideeën en inspiratie tegen en we moesten vooral onszelf inhouden om niet alles toe te willen passen.

Genoeg redenen om deze podcast te luisteren. We nemen je mee in onze lessen, valkuilen en we geven je veel tips mee. Veel plezier!

Wij voeren je browser cookies. Dan kunnen wij zien wat het beste werkt en jou de beste ervaring bieden. Akkoord?