PODCAST

Goede ondernemers maken sterke merken

"Mond op mond is toch wel de belangrijkste bron."

Wij hebben een zwak voor goede ondernemers. Zelfstandigen die niet alleen goed hun zaak laten draaien, maar die constant een sterk merk neer weten te zetten.

In deze aflevering willen we vanuit het oog van de ondernemer kijken naar hoe je dit doet. Daarom hebben we twee ondernemers uitgenodigd wiens werk wij wel kunnen waarderen.

Dat zijn kapster en make up artiest Ivonne Martens en eigenaar van fietsenzaak Koers.cc Serge Posthoorn.

Ivonne Martens heeft haar eigen haar en make up zaak in Berkel en Rodenrijs. Die bestiert ze al 21 jaar. En daarnaast dringt ze steeds weer door tot de top van de competitie van Wella, de National Trend Vision Award, terwijl ze een zaak in haar eentje runt. Dit jaar al top 5, vorig jaar top 10.

Serge heeft met Koers.cc op een plek die geen andere winkelier aandurft een goedlopende fietsenzaak neergezet. High end en beoordeeld als een van de beste fietsenzaken van ons land. Je hebt van je hobby je beroep gemaakt.

Beide weten ze een heel duidelijk merk neer te zetten, zonder grote strategieën of plannen. Hoe ze dat doen, daar vertellen ze in deze aflevering meer over.

Wij voeren je browser cookies. Dan kunnen wij zien wat het beste werkt en jou de beste ervaring bieden. Akkoord?