PODCAST

Jesse van Doren van Brize

Design Thinking met Jesse van Doren

'Als de Radboud Universiteit en HAN hun lesrooster zouden aanpassen, hoefde de provincie niet voor miljoenen in nieuwe bussen te investeren.'

Design Thinking is bezig aan een opmars. Deze methode om complexe problemen op te lossen wordt door steeds meer organisaties omarmd. Jesse van Doren van Brize en Designthinkingmethode.nl helpt organisaties met design thinking workshops, waarin je ze in korte tijd kennis laat maken met deze werkwijze. 

Jesse van Doren van Brize
Onze Podcast-gast Jesse van Doren

Jesse begon als elfjarige begonnen met ondernemen met het aanbieden van Search Engine Optimization (SEO) services. Toen kwam enkele jaren later de keuze doorgaan met school of met ondernemen. Dat werd het laatste.

Met zijn bedrijf Brize werkt hij o.a. voor klanten als PowNed, UvA, Rotterdam Partners (waar Jesse en Arjan elkaar van kennen) en nog veel meer. Ze leveren oplossingen op het gebied van marketing, online en ook design thinking. En Jesse is actief in containers. Daarover in deze podcast ook meer, want hiervoor gebruikten ze zelf de Design Thinking Methode.

In deze podcast bespreken we met Jesse wat Design Thinking is, voor wie en welke vraagstukken deze werkwijze handig is en wat de randvoorwaarden voor succes met Design Thinking zijn. 

Wij voeren je browser cookies. Dan kunnen wij zien wat het beste werkt en jou de beste ervaring bieden. Akkoord?