Over Ons

Arjan en Desiree Hofmann

Onze Waarde(n) voor jou

Dit is wie wij zijn. Hier staan wij voor. Hier geloven wij in.

Deel jij dit? Dan kunnen we vast samen iets moois maken.

Het gaat ons om jou

Hopelijk vind je het niet erg om je verhaal te vertellen. Wij willen van jou horen wat je wilt, waar je van droomt en waar je van wakker ligt. Zodat wij jou op de beste manier kunnen laten stralen bij je klanten. Dat is waar wij gelukkig van worden. Wij staan graag naast het podium waar we jouw merk op mogen plaatsen. 

Nieuwsgierig met een doel

Met ons werk getrouwd

Wist je dat een marketing en designbureau ook op e-Matching kan starten? Desirée en Arjan durfden het aan. Onze trouwdag werd ook officieel de startdatum van Hofmann & Hofmann. Wat ons in ons werk bindt, naast de liefde? De liefde voor vakmanschap. Niets mooier dan een doordachte marketingstrategie die mooi uitpakt of een helder ontworpen website waar enthousiast op wordt gereageerd.

Tot grote hoogten

“Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.” Desiree kan dit citaat van Albert Einstein niet voldoende aanhalen. En de goede man had het ook niet beter kunnen zeggen. Als ondernemer wil je je dromen waarmaken. Wij laten dromen graag uitkomen. Prikkel onze creativiteit met jouw dromen.

“Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.”

- Albert Einstein

Vanzelfsprekend

Wanneer je iemands ware aard ziet kun je echt van hem of haar houden. Zo zien wij dat ook voor merken. Laat zien wat er is om van te houden. De goede en slechte kanten. Maak het houden van eenvoudig. Maak het vanzelfsprekend.

Trouw aan onszelf

WYSIWYG. Ken je de afkorting nog? What You See Is What You Get. Dat is bij ons ook zo. Daar zijn we trouw aan, omdat we trouw aan onszelf willen blijven. Zodat onze relaties weten waar ze aan toe zijn met ons. En relaties kunnen opbouwen waarmee we overtuigingen delen, en het soms hartgrondig mee oneens kunnen zijn. Dat is wat voor ons een merk sterk maakt: een oprechte overtuiging en ervoor durven staan.

“By being natural and sincere, one often can create revolutions without having sought them.”

- Christian Dior

Wij voeren je browser cookies. Dan kunnen wij zien wat het beste werkt en jou de beste ervaring bieden. Akkoord?